Rold Skov Skiklub

Aktiviteter

Åbne Rold Skov Skimesterskaber søndag d. 7. januar 2024 kl. 11 på Skørping Skistadion v/ Skørpinghallen

68 glade deltagere og en stor fornøjelse at arrangere med 2½ døgns varsel. Nogenlunde samme varsel, som vi plejer:-). Deltagere fra nærmest hele landet, København, Århus, Silkeborg, Hjørring, Grønland og en masse grønne huer og god stemning fra alle os i Rold Skov Skiklub.
 
Formandens far Roland talte ned fra 10, og sneen sprøjtede til den fælles start kl. 11. I spidsen kom hurtigt 6 skiløbere, der dog lige så stille og en for en kun så bagsiden af formand Mikael Jacobsen, som i meget sikker stil blev årets klubmester. Medarrangør Peter kunne glæde sig over andenpladsen, og Lasse Svenningensen kunne glæde sig over tredjepladsen og at sønnen Jonatan blev hurtigste barn. Hos damerne vandt Jane Tange Mathiesen flot foran Anne Houmøller SSP/Grønland, og Marika Magnussen på tredjepladsen. Hos børnene var Jonatan hurtigst foran Harald. Nanna og Sarah: tak for hjælp med tidtagning!
 
Tusind tak til Naturstyrelsen Himmerland for et flot sporarbejde og undskyld vores korte varsel. Også tak til Cafe Bagtanker, helt perfekt med fælles spisning i et varm rum og nyt tørt tøj - næsten på løjpen. Og til Winefix.dk for præmier til vinderne.
 
Alt i alt: fed dag, mange tak til alle deltagerne!
 
Følg med på hjemmeside og Facebook, når vi pludselig laver et nyt arrangement. Det næste bliver fælles pandelampetur nu på onsdag d. 10. januar kl. 19-21 på alle løjperne på nordsiden, vi mødes på skolens parkeringsplads. Alle er velkomne.
 
 
 
Opdager du en fejl, så meld det til Peter SMS 24489060, så kan det stadig rettes.
 
Mange hilsner, Mikael og Peter og bestyrelsen i Rold Skov Skiklub.

 

Løjpedag lørdag d. 4. november 2023 kl. 9 - 12

Mødested: Røverknolden / P-pladsen på Himmerlandsvej mellem Rebild og Skørping lige øst for Rebild.

Turleder: Rold Skov Skilaug og Naturstyrelsen
Rold Skov Skilaug inviterer alle interesserede til en præsentation af skiruten i Rold Skov. Vi gennemgår ruten og gør den klar til snesæsonen med let oprydning, opsætning af skilte og markeringspinde. Efter et par timer samles vi på Røverknolden (skovlegeplads og bålplads) for at spise vores medbragte madpakker.
Skilauget er vært ved bålpandekager og lidt varmt at drikke. Se skiruten på www.roldskovskilaug.dk

 

Rulleskiløb og afdeling af Vestcuppen søndag d. 3. september 2023

Flot fremmøde og god stemning - og 18 grader og overskyet, lidt vind, når vi var ude af skoven. Alle havde et godt løb. Deltagelse fra syd og nord - tak for flot fremmøde. 
Med fest-tapas efter løbet var alle glade - også arrangørerne. 
Følg dette link for resultatlisten:
 
Og her nogle billeder:

 

Grill og generalforsamling mandag d. 19. juni 2023

Der var sommer og sol, ingen myg eller knot - og så kom den længe ventede regn, som vi ikke havde haft i over 3 uger.
 
Vi var 6 til fælles grillaften, og til generalforsamlingen kl. 19.30 - 20.30 var vi 13 medlemmer. Og det regnede så meget, at vi skulle tale højt for at kunne høres på Peters terrasse med plastikhalvtag.
 
Tak for en hyggelig aften. 
 
Læs referatet fra generalforsamlingen under "om os" -> "bestyrelsen".
 

Klubtur til Norge 2. weekend af december

Tilmelding NU til klubturen 2. weekend af december til Peter, mail: bystrup@dadlnet.dk, mobil/MobilePay 24489060. Du skal indbetale depositum kr. 400.-, som også er prisen for hytte. Bemærk at der kommer elforbrug oveni samt fællesudgifter til mad samt transport. Vi har booket Tormods hytte til 10 personer samt op til 4 i kælderen. Og så har Peter en lejlighed på Nordseter med op til 6 personer. Jeg foreslår afgang torsdag d. 8. december med natfærgen Frh-Oslo kl. 23.45). Og hjemkomst mandag d. 12. om aftenen formentlig i Hirtshals 21.15. Måske nogle vil hjem om søndagen for at arbejde mandag? Men tilmelding nu til Peter, Om 2 uger udbydes resterende pladser til andre interesserede i vores netværk.

Løjpeklargøring søndag d. 20. november 2022 kl. 10-13

Løjpeklargøring søndag d. 20. november kl. 10-13 fra Røverknolden. Parker på parkeringspladsen lige øst for Rebild. Naturstyrelsen og Rold Skov Skilaug - 2 timers klargøring af skiløjperne. Naturstyrelsen står for værktøj. Tag gerne madpakke med. Der bliver bål mm. og noget varmt at drikke, når vi samles på Røverknolden efter et par timers arbejde med løjperne. Alle er velkomne.
 

Vestcup afdeling, 3. september 2022

Lørdag d. 3. september holdt vi vores afdeling af rulleskicuppen. På igen en meget flot sensommerdag i korte bukser og Danmarks måske flotteste rute på Aspvej ved Madum Sø. En dejlig dag i godt selskab og en let frokost i det grønne efter konkurrencen. Tak til alle deltagere.

Lørdag d. 27. august 2022: skovtur med Kjeld Thomsen og fællesspisning

I inviteres hermed til et klubarrangement med skovtur og fællesspisning!
Lørdag d. 27. august 2022 kl. 14.30 hos Kjeld Thomsen, Teglgaardsmølle, Buderupholmvej 52.
Vi mødes hos Kjeld kl. 14.30. Kjeld tager os med på en gåtur i skoven og viser os ukendte steder, måske også kendte, og fortæller om skovens historie, om planter og dyr, om røvere og skiløbere. Vi forventer jo også lidt skihistorie. Og vi kan tro på alt, hvad han fortæller, fortæller han!Skovturen varer ca. 3 timer.  

Når vi kommer retur til Teglgaardsmølle, tænder vi bål. Kjeld arrangerer en stor bålgrill. Kjeld har tilbudt at lave kartoffelsalat til alle tilmeldte! Og du/I tager selv kød eller andet med til grillen, og medbringer selv drikkevarer og service. Dit medbragte kød kan nok hvile i en køletaske eller et hjørne af Kjelds køleskab, mens vi er i skoven.Kjeld og bestyrelsen sørger for, at der er bordplads og stole til alle. I tilfælde af dårligt vejr dækker vi op inde i Kjelds studie.Arrangementet slutter når det bliver mørkt, eller når Kjeld skal i seng.

Alle medlemmer og deres familier er velkomne. Tilmelding via mail til Kjeld Thomsen senest onsdag d. 24. august, thomsenoghave@gmail.com. Husk at skrive antal ved tilmelding.
Pris: på dagen betales for andel af kartoffelsalat og fællesudgifter. Det bliver ikke dyrt.
Medbring tøj efter årstid og vejr, myggespray(?) og godt humør. Vi glæder os!

Mange hilsner Peter og Kjeld/bestyrelsen

 

Klubtur til Norge 2. weekend af december

Vi tager på forlænget skiweekend fra 9. - 13. december 2021 til Tormods hytte på Natrudstilen ved Sjusjøen på Lillehammer-fjeldet i Norge. Der plads til max. 14 i hytten, bliver vi flere, så lejer vi en anden hytte i nærheden. Meld til Peter senest 1. oktober. Udgifter er: max. 400 til hytte pr. pers., transport og fælles mad. Peter mobil 24489060, bystrup@dadlnet.dk.
 

Rulleskiløb søndag d. 29. august 2021

Vi har afholdt rulleskiløb søndag d. 29. august 2021 kl. 10. Det var også 9. og andensidste afdeling af Vestcuppen.

Rute: Aspvej t/r, ruten er 6,6 km. og gennemføres så mange gange som muligt indenfor 2½ time. Start og mål midt på Aspvej (se link) på den nordlige side af Madum Sø - en af Danmarks flotteste ruter til et rulleskiløb.

Starten går kl. 10.00.
 
Tilmelding via vestcup.dk - ellers møder du bare op 15 min. før start. 
 
Vel mødt til Vestcuppens langdistance i Rold.
Mvh Rold Skov Skiklub
Peter Bystrup, mobil 24489060

 

Generalforsamling onsdag d. 19. maj 2021 kl. 19.30 - 21.00 i bålhytten ved spejderhytten, Petersmindevej i i Skørping

N.B. vi må overholde forsamlingforbuddet på max. 10 mennesker i samme rum! Derfor: tilmelding nødvendigt og du må kun komme ind i møderummet, hvis din tilmelding bekræftes. Ellers er det muilgt at deltage virtuelt på Google Teams, se link længere nede. N.B. efter generalforsamlingen vil flere medlemmer vise offroad-rulleski og udstyr - det vil foregå udendørs, hvis vi er flere end 10 personer.
 
Dagsorden:
 
1) Valg af dirigent.

2) Formandens beretning og dens godkendelse.

3) Det reviderede regnskab og dets godkendelse.
Kasseren viser et budget med bestyrelsens kommentarer.

4) Beretning fra div. udvalg.
Kjeld: Rulleskibane, status.
Arrangementer: Lasse/Johan: rulleskievent i Aalborg.
Mikael: virtuel rulleskiserie asfalt og offroad.
Mikael: vores afdeling af Vestcuppen.
Peter: klubtur 2021: Tormods hytte 9.-12. december
Peter: fællestræning.
 
5) Indkomne forslag.

6) Valg af medlemmer til bestyrelsen.
Bestyrelsen består af:
Mikael Jakobsen (formand) (på valg i 2021, villig til genvalg)
Thomas Andersen (kasserer) (på valg i 2021, villig til genvalg)
Kjeld Thomsen (på valg i 2021, villig til genvalg)
Thomas Balslev (på valg i 2022)
Peter Bystrup (på valg i 2022)

7) Valg af revisor og suppleant til bestyrelsen.
Aktuelt er Lise Bobach revisor og suppleant til bestyrelsen er Kjeld Betzer.

8) evt. 
 
Kl. 21 og lige efter generalforsamlingen vil flere medlemmer fremvise og måske demonstrere udstyr til offroadrulleski. Her er alle velkomne, og det foregår udendørs
 
Bemærk: fremmøde kun ved bekræftet tilmelding til Peter Bystrup, bystrup@dadlnet.dk. Ellers må vi deltage i generalforsamlingen virtuelt på Google Teams via dette link til videoopkald: https://meet.google.com/rkj-ijhy-vra
 
Vel mødt til generalforsamling 2021.
/Bestyrelsen

Generalforsamling mandag d. 15. juni 2020

Se referat fra generalforsamlingen under "Om os" -> "Bestyrelsen.
 
Med venlig hilsen
Bestyrelsen, Rold Skov Skiklub

Løjpedag søndag d. 24. november 2019 kl. 10-13

Mødested: P-pladsen på Himmerlandsvej mellem Rebild og Skørping lige øst for Rebild.

Turleder: Rold Skov Skilaug og Naturstyrelsen

Rold Skov Skilaug inviterer alle interesserede til en præsentation af skiruten i Rold Skov. Vi gennemgår ruten og gør den klar til snesæsonen med let oprydning, opsætning af skilte og markeringspinde. Efter et par timer samles vi på Røverknolden (skovlegeplads og bålplads) for at spise vores medbragte madpakker.

Skilauget er vært ved bålpandekager og lidt varmt at drikke. Se skiruten på www.roldskovskilaug.dk

 

Klubaften i Rold Skov Skiklub:

Tirsdag d. 22. oktober 2019 kl. 19-21 i Skørpinghallen.

Rekordmange fremmødte! Webmasteren talte over 20.

Kl. 19.00 - 19.30: Lars Ole Larsen og Frede viste billeder og fortalte om ture på ski fra hytte til hytte på fjeldet i Norge.

Kl. 19.30 - 20.00: Mikkel Lybech viste billeder og fortalte om randonné fra sted til sted og udenfor pisterne i alpelandet.

Kl. 20.00 - 21.00: Løst og fast fra bestyrelsen, bl.a. om: 

fællestræning tirsdage kl. 17.30 fra Skørpinghallen, en times skigang. løjpeklargøring i november, søndag d. 24. november, Vasatesten i Rold - rulleskiløb - dato usikker,
klubtur til Nordseter 5.-8. december - tilmelding senest 1. november - se nederst
DM-ugen, uge 5, Kvitåvatn, se www.dmlangrend.dk. Klubben støtter deltagelsen.
Skivinter i Rold Skov
Fællesture til skiløb
Og så var der tid til, at vi fik snakket, lagt planer mm. 
Kl. 21.00 sagde vi tak for i aften.

Om klubturen til Nordseter 5. december - 8. december:

Vi har booket en dobbelthytte med plads til 24 personer. Den ligger supergodt ved løjpen 1 km. fra Nordseter, 4 km. fra Sjusjøen.
Tilmelding senest 1. november med betaling af depositum på kr. 500.- via MobilePay til Peter Bystrup, mobil 24489060. Resten afregner vi på hjemturen.
Tre dage med langrend og klubhygge i et af verdens bedste langrendsområder med både fjeld- og skovløjper. Vi laver fællestræninger, teknikture, hyggeture, og deler om indkøb og madlavning mv.
Pris for hytten pr. person er kr. 500. Øvrig udgifter er: transport og andel af fælles mad. Det plejer at kunne gøres for 1500 kr. pr. person - og er jo mest afhængig af færgeprisen. Børn betaler samme pris for hytten, men halv pris af voksne for andel af fælles mad.
Der er forskellige muligheder for færgeafgange, lige nu ser Stena ud til at være billigst inkl. evt. natsejlads hjem fra søndag aften. Peter kan vise lidt om tidspunkter og priser på klubaftenen. Man skal selv finde sammen om færge og kørsel. Vi plejer at betale for fælleskørsel, så alle i bilen deler om at give kr. 2,00 pr. kilometer samt bompenge til bilen.
Er vi under 18 tilmeldte pr. 1. november, vil vi tilbyde turen til venner og bekendte fra andre skiklubber.

Vel mødt til en spændende klubaften med en masse inspiration til den kommende skivinter

/bestyrelsen

 

Vestcup afdeling 1. september 2019

I solskin og sommervejr den første efterårsdag i 2019 - tak for en flot indsats til 13 ihærdige rulleskiløbere. Vinder Michael Green en hjullængde foran Mikael Jacobsen, hhv. fri teknik og klassisk.
 

Generalforsamling onsdag d. 8. maj 2019 kl. 19.30 - 21.00

Afholdes i Skørpinghallens cafeteria. Alle er velkomne. Der er en mad og øl/vand til alle medlemmer.
 
Dagsorden ifølge vedtægterne:
 
1) Valg af dirigent.

2) Formandens beretning og dens godkendelse.

3) Det reviderede regnskab og dets godkendelse.

4) Beretning fra div. udvalg.

5) Indkomne forslag.

6) Valg af medlemmer til bestyrelsen.
Bestyrelsen består af følgende:
Mikael Jakobsen (formand) (på valg i 2019), modtager genvalg
Thomas Andersen (kasserer) (på valg i 2019), modtager genvalg
Kjeld Thomsen (på valg i 2019), modtager genvalg
Mikkel Lybech (på valg i 2020), ønsker at udtræde til generalforsamlingen
Peter Bystrup (på valg i 2020)
Suppleant: Thomas Balslev
Revisor: Lise Bobach

7) Valg af revisor og 1 suppleant.

8) evt., herunder informationer omkring:
Løjperne i Rold Skov
Information fra Mikkel og Michael om muligt kommende fælles klubhus tæt på Skørpinghallen.
Klubtur i december - måske - eller noget andet - nye tanker fra Michael
Rulleskicamp til sommer for børn
Vasatesten
Vestcup-afdeling enten august eller september
DM-ugen 2020
Nye aktiviteter/tiltag
Fællestræning
Klubtaften tirsdag i uge 43
 
Alle er velkomne - vel mødt. /Bestyrelsen
 

Ingen skiløb afholdt i sæsonen 2018-19 - øv

For første gang i klubbens historie lykkedes det ikke at afholde skiløb i Rold Skov i denne vinter. Vi havde meget lidt sne, og hvis der overhovedet havde været mulighed for skiløb, faldt muligheden lige i den periode, hvor hovedparten af aktive skiløbere i klubben var til DM-uge på Kvitåvatn i Norge. Vi regner med skiløb HVER sæson fremover.
 

Klubaften, tirsdag d. 23. oktober 2018 kl. 19.30-21.30 i Skørpinghallen

Mange fremmødte til en snak om kommende arrangementer, fællestræning, klubtur i december, DM-ugen, store motionsskiløb mv. Og en lidt mislykket fremvisning af filmen om Mikaels blinde ven og hans optakt til Arctic Circle Race i 2016. Undskyld de tekniske problemer. Men tak for en hyggelig aften. /Peter.

Vestcup 8. afd., 2. september 2018, langdistance i Rold.

Startsted: På Aspvej, ved den nordlige ende af Madum sø.

Tak for en dejlig sensommersøndag i Rold Skov. Et par styrt, mindst ét kunne være undgået, hvis der ikke havde været et par huller i vejen - og berettiget kritik, vi burde have markeret de få huller med maling. Undskyld.

På trods af dette en superdejlig dag, 20 grader og sol og skygge fra træerne, og godt humør og glade mennesker.

Klik på dette LINK TIL RESULTATER

Tak for en god dag med Rold Skov Skiklub, Peter Bystrup

 

Generalforsamling: mandag d. 14. maj 2018 kl. 19.30 i Skørpinghallens Cafeteria

Referat ligger på den underside, der hedder "Om os" -> "Bestyrelsen".
 

Åbne Rold Skov Skimesterskaber 2018

Lørdag d. 10. marts 2018 på skistadion ved Skørpinghallen.

Fri stil - altså såvel klassisk stil og skøjteteknik er tilladt.

 

Resultater:

Mikael Jacobsen, Rold Skov Skiklub (RSS) klubmester, 14 omgange, 58,10 min.

Peter Bystrup, RSS, 13 omgange, 58,54

Lasse Svenningsen, RSS, 13 omgange, 59,53

Carsten H. Pedersen, Aalborg Skiklub, 12 omgange, 58,47

Poul Olesen, RSS, 11 omgange, 59,33

Christian Bystrup, RSS, 11 omgange, 60,37

Sebastian F., ?, 10 omgange, 56,35

Jane Mathiassen, RSS, 10 omgange, 56,37

Sannie Svenningsen, RSS, 10 omgange, 60,23

Ole K. Andersen, RSS, 10 omgange, 61,45

Per Jørgensen, RSS, 9 omgange, 55,42

Niels Lyberth, Silkeborg, 9 omgange, 57,35

Kjeld Betzer, RSS, 9 omgange, 63,01

Michael Bobach, RSS, 8 omgange, 57,15

Tonny ?, ?, 8 omgange, 62,07

Nikolas, K.O., Aalborg, 7 omgange, 54,00

Mark de Zee, Gistrup, 7 omgange, 57,15

Christian Schmidt, RSS, 7 omgange, 59,03

Dag Stormark, Gistrup, 7 omgange, 59,10

Christian Frandsen, ?, 6 omgange, 57,30

Thomas Andersen, RSS, 5 omgange, 61,30

Børnene (<16 år)

Kasper Lyberth, Silkeborg, 5 omgange, 28,26

Andrea Svenningen, RSS, 5 omgange, 29,34

Silje Svenningsen, RSS, 4 omgange, 24,58

Tobias Tange Jacobsen, RSS, 4 omgange, 26,08

Nanna Tange Jacobsen, RSS, 3 omgnge, 33,47

Fie Schmidt, RSS, 2 omgange, 33,31

Tilde Schmidt, RSS, 2 omgange 33,33

Jonathan Svenningsen, 1 omgang, 30,45

Mvh bestyrelsen

 

Rold Skov Skiklub får Danmarksmester i langrend

I uge 5 deltog Rold Skov Skiklub i Danmarksmesterskaberne i langrend som hvert år afholdes ved Kvitåvatn Fjellstoge i Norge. 37 medlemmer i alderen 4-70 år stillede til start. Det er et super fedt arrangement for både elite og motionister, unge og gamle, hvor det sportslige går hånd i hånd med hygge, fællesskab og familieferie. På syv dage dystes der i fem forskellige discipliner/distancer og i hver disciplin kåres en danmarksmester hos hhv. damer og herrer. Derudover kåres der forbundsmestre i alle aldersklasser.

Anne Rye Madsen fra Arden blev danmarksmester på 10km i klassisk stil samt vandt DM sølv i stafet sammen med makkeren Jane Tange Mathiasen fra Skørping, sølv på 30km og bronze i duatlon (klassisk og skøjt). Derudover sejrede hun på Gausta Skimaraton (47km), som er et tillæg til DM.

Klubbens formand Mikael Jacobsen fra Skørping var den bedst placerede af mændene fra Rold Skov med 6. og 7. pladser individuelt i DM og en 4. plads i stafetten sammen med Peter Bystrup.

Derudover leverede klubbens medlemmer, ikke mindst de mange børn, rigtigt mange fine resultater og den grønne “Rold Skov farve” blev virkeligt vist frem - både i løjperne og på podiet om aftenen. I de forskellige aldersklasser blev det til ialt hele 28 guldmedaljer, 28 sølvmedaljer og 22 bronzemedaljer. Det blev kun overgået af én anden klub, nemlig Københavns Skiklub.

Links til resultater og billeder kan ses på
www.dmlangrend.dk

Skrevet af Anne, febr. 2018.
 

8. afdeling af Vestcup rulleski, søndag d. 3. september 2017

Her følger resultatliste fra Vestcuppens langdistance i Rold på ny rute på Aspvej, ved den nordlige ende af Madum sø.

Vestcup i Rold d. 3/9-17. resultatliste
tid:
andreas dons m 26 silkeborg fri speed 0:16:02 0:33:00 0:49:12 1:05:20 1:22:10 1:39:40 1:56:12 2:12:46 2:29:45 2:47:54
niels lyberth m 59 silkeborg fri speed 0:16:37 0:33:00 0:49:40 1:06:40 1:24:15 1:42:35 2:01:00 2:20:10 2:40:11
lars christensen m 65 viborg fri speed 0:18:25 0:38:10 0:58:25 1:20:00 1:40:55 2:02:15 2:24:25 2:47:33
kasper lyberth m 14 silkeborg fri speed 0:16:58

anne stobbe k 41 ålborg klassisk 2 0:24:20 0:48:50 1:14:33 1:39:45 2:06:50 2:33:10
lone behr k 49 herning klassisk 2 0:34:10 1:07:50 1:42:50 2:18:05 2:54:33

mikael jacobsen m 48 roldskov klassisk 2 0:16:32 0:33:10 0:50:35 1:08:08 1:25:40 1:43:40 2:01:45 2:20:10 2:39:20 2:58:50
jens christiansen m 58 hadsund klassisk 2 0:17:00 0:34:28 0:52:20 1:10:11 1:28:10 1:46:07 2:05:00 2:24:18 2:43:55
michael green-andersen m 53 roldskov klassisk 2 0:18:00 0:36:45 0:56:25 1:16:15 1:35:50 1:56:40 2:16:50 2:36:50 2:56:40
carsten helmuth m 51 ålborg klassisk 2 0:23:22 0:46:45 1:11:10 1:35:20 2:00:05 2:25:40 2:50:50
jørgen bøjer m 50 ålborg klassisk 2 0:23:06 0:47:50 1:11:40 1:36:00 2:01:20 2:27:00 2:52:43
steen pallesen m 52 århus klassisk 2 0:23:22 0:47:30 1:11:55 1:36:15 2:02:10 2:27:33 2:53:25
bo storm madsen m 46 ålborg klassisk 3 0:24:30 0:49:45 1:16:20 1:44:45 2:14:40 2:45:50
christian schmidt m 48 roldskov klassisk 2 0:26:50 0:54:20 1:23:10 1:52:00 2:21:00 2:50:30
kjeld betzer m 66 roldskov klassisk 2 0:26:48 0:54:20 1:25:30 1:59:00 2:32:20
carsten behr m 69 herning klassisk 2 0:33:50 1:05:50 1:38:20 2:10:50 2:43:13

Rold skov skiklub v. Mikael 30237179

 

2 skiløb i weekenden 11. og 12. februar 2017

Vi inviterer til en aktiv weekend i Rold Skov. Sneen er kommet, og forholdene er fine. Der må gerne komme mere sne, men vi skynder os med den sne, der er kommet og afholder:

LØRDAG D. 11. FEBRUAR 2017 KL. 13.00 hhv. 13.45: Åbne Rold Skov Skimesterskaber, fri stil, ½ hhv. 1 time

Her er RESULTATLISTEN fra Rold Skov Skimesterskaber.

SØNDAG D. 12. FEBRUAR 2017 KL. 11.00: Vasatesten i Rold, klassisk stil, 2 timer

Her er en lidt rodet resultatliste - redaktøren forsøger nok en af dagene at gøre den pænere - vi er i rækkefølge og tallene er klokkeslæt i hele minutter. Formanden Mikael vandt sikkert - på blanke ski.
 
Startnummer Klasse Navn Klub Start Omg 1 Omg 2 Omg 3 Omg 4 Omg 5 Omg 6 Omg 7 Omg 8 Omg 9
163 H Mikael Jacobsen Rold Skov Skiklub 1101 1113 1124 1136 1148 1200 1212 1224 1237 1249
165 H Peter Bystrup Rold Skov Skiklub 1101 1115 1127 1140 1153 1207 1221 1235 1248 x
270 H Claes Rehn Rold Skov Skiklub 1101 1115 1128 1142 1155 1209 1223 1237 1251 x
188 D Jane Tange Rold Skov Skiklub 1101 1117 1134 1150 1207 1224 1242 1300 x
169 H Ole K. Andersen Rold Skov Skiklub 1101 1118 1135 1152 1209 1227 1243 1302 x
178 D Ane Lassen Aarhus skiklub 1101 1120 1138 1156 1214 1232 1251 x
180 H Rasmus Hansen Aarhus skiklub 1101 1121 1138 1156 1214 1232 1251 x
295 H Jacob Gade Aalborg Skiklub 1101 1122 1139 1158 1216 1234 1253 x
269 H Thomas Balsev Rold Skov Skiklub 1101 1120 1139 1159 1218 1237 1255 x
197 H Poul Olesen Rold Skov Skiklub 1101 1120 1139 1158 1217 1236 1256 x
273 H Daniel Buck Aarhus 1101 1120 1139 1159 1218 1238 1257 x
177 D Mia Stockholm Hinnerup 1101 1121 1141 1201 1222 1242 x
168 H Christian Schmidt Rold Skov Skiklub 1101 1121 1141 1201 1223 1243 x
167 H Mark de Zee Motion Himmerland 1101 1121 1142 1204 1225 1245 x
171 H Carsten Strazek Aalborg Politi 1101 1123 1145 1205 1226 1246 x
189 D Sannie Evert Jacobsen Rold Skov Skiklub 1101 1121 1141 1203 1224 1246 x
277 D Marianne Kjeldsen VMCC 1101 1122 1143 1204 1227 1247 x
176 H Jesper Christensen Norring 1101 1124 1148 1213 1239 1306 x
195 H Niels Riisgaard Rold Skov Skiklub 1101 1124 1157 1219 1243 1307 x
191 D Silja Ebert Svenningsen Rold Skov Skiklub 1101 1121 1142 1203 x
166 H Jonas Morsbøl AMK 1101 1127 1150 1216 x
175 H Hans Jørgen Bach Aalborg Politi 1101 1125 1150 1221 x
275 D Mariann Bach Aalborg 1101 1128 1154 1221 x
183 H Knud Overgaard Nielsen Rold Skov Skiklub 1101 1122 1143 x
192 D Andrea Ebert Svenningsen Rold Skov Skiklub 1101 1124 1148 x
187 H Tobias Jacobsen Rold Skov Skiklub 1101 1128 1153 x
184 D Nanna Jacobsen Rold Skov Skiklub 1101 1145 x
186 D Sara Jacobsen Rold Skov Skiklub 1101 1145 x
271 H Jonathan Tormod Ebert Svenningsen Rold Skov Skiklub 1101 1230 x
 
********************************
Lørdag kørte vi fri stil (skøjteteknik), klassisk teknik dog tilladt.
 
Børn og unge < 16 år startede samlet kl. 13.00 og løb 30 min. (fuldførte omgange < 30 min.). Voksne startede samlet kl. 13.45 og løb 60 min. (fuldførte omgange < 60 min.).

*******************

Søndag kørte vi klassisk stil. Start og mål: Overfor Skørping Skoles parkeringsplads.
Vi kørte på Vedstedrunden, en flot og afvekslende rute på ca. 3½ km. i Rold Skov. Samlet start kl. 11.00. Løbet sluttede efter 2 timer (fuldførte omgange < 120 min.). 
 
MANGE TAK VED BEGGE ARRANGEMENTER:
 
Naturstyrelsen for sporarbejde!
Skørpinghallen for varme og kaffe.
Alle deltagere.
 
Mvh løbsudvalget, Mikael og Peter
 

Klubaften, onsdag d. 26. oktober kl. 19 - 21 i Skørpinghallen

Der var nogle afbud, men alligevel 11 personer til opstartsmøde for vintersæsonen. Vi mødtes i Skørpinghallens cafeteria

Dagsordenen for klubaftenen så således ud:

 • Formanden om de nye regler for stav-længder.
 • fællestræning: barmark samt rulleski - vi gør som sidste år. Måske lidt mere facebook, hvis man vil være sikker på, at der kommer andre.
 • klubtur 2. weekend af december, skynd dig hvis du vil med.
 • andre klub-arrangementer (løjpeklargøring, Vasatesten på rulleski, rulleskøjter i Ardenhalllen - evt. mere)
 • Om vores eget løjpenet - Peter holdt et oplæg - det er bedre end nogensinde.
 • ture til skiløb i udlandet - hvem har planer?
 • Den kommende snevinter - meteorologerne lover sne- og isvinter, og vores mange skiløb og ski-arrangementer luftes til klubaftenen af bestyrelsen. 

Mikael og Peter

 

Rulleskøjte-samlinger i Ardenhallen i oktober og november, 2016

Vi afholder 4 arrangementer med rulleskøjter i hal.
Sted: Ardenhallen, Hvarrevej 5, 9510 Arden
Datoer: 9/10, 23/10, 13/11, 20/11, tidspunkt: 10-12
Det er muligt at låne rulleskøjter + sikkerhedsudstyr.
Man kan medbringe eget udstyr. Det skal være rent og der skal være blanke hjul på skøjterne.
Gratis for klubmedlemmer.
30 kr for leje af udstyr for ikke medlemmer.
Der vil være instruktion samt sjov og spil.

Vel mødt,
Heins og Knud, arrangementsudvalget
 

Vestcup rulleski, Rold Skov lang distance, lørdag d. 13. august 2016

20 deltagere var til start på god asfalt og en frem-og-tilbage rute på 8 km (2x4 km) ved Arden. Vejret var blandet dansk sommervejr, men lunt og alle i godt humør.
Her følger resultatlisten - bemærk blandet skate/klassisk mv., men det fremgår af listen.
 
Her er et link til resultater:
 
  
Billeder kan ses på vores Facebook-side:
 
Tak for hjælp og hygge ved det sociale under og efter løbet i Arden Lægehus.
Rold Skov Skiklub v. Mikael og Peter
 

Generalforsamling onsdag d. 1. juni 2016 kl. 19.30 - 21.30 i Skørpinghallens cafeteria.

Rereratet ligger nu her på hjemmesiden - se under "Om os" -> "bestyrelsen"

 

DM i langrend, uge 5, 2016 på Kvitåvatn på Gaustablikk i Norge.

DET LYKKEDES - Anne blev den store voksen-profil fra klubben til DM. Hvor vi i øvrigt var meget synlige med en helt flok dejlige børn, som fik en helt flok DM-medaljer. Kun formanden har helt styr på hvor mange. Det er et stort regnestykke.

Indtil der kommer et stort referat fra en af deltagerne, der måske ikke kan lade være med at sammenskrive en journalistisk godbid en stille vinteraften i det nordjyske og sende til Peter - så kan vi alle gå på facebook "Rold Skov Skiklub", hvor der blev lagt billeder op under DM.

Et meget flot arrangement. Tillykke med det også. Holte, Aalborg og Rold Skov Skiklub (v. Mikael) var arrangører af dette års DM-uge. Tak for indsatsen. /webmasteren:-)

NORDIC SPORT VASATESTEN I ROLD lørdag d. 23. januar 2016 kl. 11.00.

DET LYKKEDES - et super skiløb, minus 1 grad, ny sne og nye spor. Måske har nogle potentielle deltagere ikke rigtigt turde stole på vores forudsigelse, at det blev god sne og gode spor - men det gjorde det. I må komme og være med næste gang...

Nordic Sport Vasatesten i Rold blev vundet på blanke ski og suverænt af formanden, som fik testet formen kort tid inden DM. Også vi andre fik et godt skiløb - på mange måder mere spændende end Vasa, i hvert fald mere varierende og teknisk rute. Alle kom godt igennem. Tak for ski-samvær. Samme eftermiddag satte tøen ind....

Vel mødt næste gang - vi laver skiløb så snart forholdene tillader. Kig her på hjemmesiden eller brug Facebook, hvor du vil få information, hvis du "liker" vores Facebook-side. Du kan også abonnere på nyt fra www.roldskovskilaug.dk - som vi jo er en del af også.

Resultater:

Mikael Jacobsen Rold Skov 10 omg. 1.56,20 10,55 11,10 11,10 11,17 11,28 11,50 11,40 12,01 12,23 12,26
Martin Lindgren Århus 9 omg. 1.55,09 11,23 12,30 12,34 13,03 12,56 12,59 13,32 12,07 13,55
Peter Bystrup Rold Skov 9 omg. 1.59,10 12,20 12,50 13,00 13,19 13,31 13,26 13,23 13,35 13,46
Claes Rehn Rold Skov 9 omg. 2.00,00 13,40 12,25 13,41 13,32 13,27 13,35 13,35 13,13 12,52
Nikolai Madsen Århus 7 omg. 1.52,00 13,54 15,41 16,39 16,22 15,54 16,40 16,50
Mads Brandt 7 omg. 1.53,00 15,07 15,47 15,36 16,18 16,12 16,35 17,25
Christian Gammelgård 7 omg. 1.58,14 14,56 15,41 15,54 17,27 18,49 19,41 18,10
Anders Damborg 7 omg. 1.58,51 16,36 16,14 16,20 17,04 17,16 17,41 17,40
Stig Fogh Kbh. 6 omg. 1.55,20 16,44 17,56 19,30 20,20 20,00 19,50
Henrik Madsen 6 omg. 1.56,35 17,53 18,12 18,55 19,45 22,15 19,35
Mikael Schulz 5 omg. 1.28,27 15,53 17,29 17,26 18,18 19,21
Else Marie T? 5 omg. 1.41,25 19,00 19,30 20,38 21,07 21,10 Vinder
Carsten Straszek 5 omg. 1.41,50 18,30 19,30 20,35 20,37 22,38
Keld Betzer Rold Skov 5 omg. 1.46,21 19,42 20,03 20,52 22,42 23,02
Poul Olesen Rold Skov 4 omg. 1.49,33 59,15 15,53 16,37 17,48
Andrea Svenningsen Rold Skov 3 omg. 1.18,56 23,31 25,58 29,27 Vinder
Camilla Flyvbjerg 3 omg. 1.29,30 27,33 30,01 31,56
Sofie Flyvbjerg 3 omg. 1.44,36 30,27 35,33 38,36
Thomas Andersen Rold Skov 3 omg. 1.54,45 33,20 37,22 44,03
Tobias T. Jacobsen Rold Skov 1 omg. 0.26,50 26,50
Nanna T. Jacobsen Rold Skov 1 omg. 0.55,08 55,08
Jane Mathiassen Rold Skov 1 omg. 0.55,08 55,08 

Mange hilsner Rold Skov Skiklub.

 

Åbne Rold Skov Skimesterskaber søndag d. 17. januar 2016.

Med kort varsel og flot fremmøde, blev både børn og voksne motioneret på ski med sæsonens første skiløb. Fri stil for voksne, 29 deltagere, 1 time + omgangen færdig. Sol og frost, og skistadion fungerede igen perfekt.

Billeder på vores facebook-side, og her er LINK til resultater.

 

Nordic Sport Vasatesten i Rold Skov AFLYST

NU søndag morgen kl. 07 måtte vi beslutte af aflyse Nordic Sport Vasatesten i Rold Skov søndag d. 10. januar kl. 10.00
Mvh Michael, Mikkel og Peter
 

Klubtur til Norge, 1. weekend i december 2015

Vi var 11 afsted på klubtur den første weekend af december. Til Gaiastova, Hafjelltoppen. Der var udmærket skiføre. Måske var vi lidt heldige, fjeldene har haft mindre sne end i mange år. Vi fik håndtryk af Bjørn Dæhlie, det husker nogle af os et stykke tid. Peter har en særlig Dæhlie-klister, som måske kommer på klub-auktion en gang i fremtiden. Konceptet er nu afprøvet. og vi laver en lignende klubtur igen i december 2016.
Prisen endte i ca. 1600 kr. for transport, vejafgifter, færge, hytte, mad.
 
Tilmelding senest d. 1. oktober 2016 til den kommende sæsons 3-dages tur i den første weekend i december. 
 

Klubaften onsdag d. 21. oktober 2015 kl. 18.30 - 21.00

Programmet bliver følgende (små ændringer kan forekomme indtil få dage før):

 • præsentation af klubben ved bestyrelsen
 • om vinterens fællestræning
 • kommunikations-"platform" - facebook? hjemmeside? mailingliste?
 • klubtur første weekend af december
 • planlægning af fællesture til skiløb i kommende sæson, DM, Oslo, Vasa, andet?
 • skismørekursus - kort og godt, v/ Mikael
 • bytte eller brugtsalg af ski og udstyr: medbring det familien ikke længere bruger og sælg eller byt - og køb af de andre
 • kaffe og kage
 • ikke-medlemmer velkomne til denne klubaften

 

Vestcuppens 9. og sidste afdeling 2015, Blåkildevej, Rold Skov.

Vi afviklede 9. afdeling af Vestcuppen i rulleski lørdag d. 10. oktober 2015. Der var sol, super asfalt og således perfekte forhold for de fremmødte. Feltet var beskedent pga. sammenfald med skolernes efterårsferie. Men der var deltagere fra Holte, Fåborg, Århus, Silkeborg, Aalborg, og selvfølgelig fra Rold Skov Skiklub.
Der skulle køres flest runder på under 3 timer på en 8 km. lang rute frem og tilbage på Blåkildevej fra Arden og ud i Rold Skov. Hurtigste skiløber denne dag blev formanden Mikael Jacobsen, hele 9 omgange = 72 km på under 3 timer. Imponerende.
Resultatliste:
 
1 Mikael Jacobsen Rold Skov Skiklub 46 speed 9 omgange 02:47:26
2 Morten Balslev Århus 40 skøjt 8 omgange 02:54:28
3 Heinz Hansen Århus Skiklub 65 skøjt 7 omgange 02:35:14
4 Niels Lyberth Silkeborg Skiklub 57 skøjt 7 omgange 02:36:33
5 Jens Bonde Aalborg Skiklub 37 sort 7 omgange 02:59:22
6 Rasmus Frederiksen Rold Skov Skiklub 38 sort 6 omgange 02:32:25
7 Gert Olsen Holte Ski 70 sort 4 omgange 01:59:11
8 Carsten Helmuth Aalborg Skiklub 49 sort 4 omgange 02:08:11
9 Freddy Johansen Fåborg Skiklub 72 skøjt 4 omgange 02:10:40
10 Jan Stage Aalborg Skiklub 57 sort 4 omgange 02:38:54
11 Kasper Lyberth Silkeborg Skiklub 12 skøjt 3 omgange 01:52:57    
12 Christian Schmidt Rold Skov Skiklub 47 sort 3 omgange 01:57:58
13 Torsten Pedersen Århus Skiklub 51 sort 3 omgange 02:12:34
14 Flemming Bindner Aalborg Orienteringsklub 67 sort 3 omgange 02:39:30


Holmenkollmarsjen 2015 - 7. februar 2015 i Oslo 

Holmenkollmarsjen 2015
Anne, Heins, Mikael og Peter delte 2 dage sammen på tur til Oslo og Holmenkollmarsjen. En igen dejlig oplevelse, et godt arrangement, gode spor, og igen solskin i Nordmarken og over Holmenkollen ved målgang midt på lørdagen.
Mikael blev en flot nr. 27 i sin aldersklasse. Tja - der er mange gode nordmænd. Bedste dansker. Anne ligeså. Og vi andre havde bare en dejlig oplevelse og konkurrencedag. Jeg er klar igen næste år:-)
/ Peter
 

Ski-instruktion onsdag d. 4. februar 2015 kl. 20

Cirka 20 deltagere troppede op til en aften med fælles instruktion på skistadion. Annonceret til kun klassisk, men Heins klarede for de skøjtende. En lille time, og så en fælles tur på Vedstedrunden i skoven med pandelamper. Alle fik en dejlig ski-aften med fokus på teknik. Med gul lampe i panden og røde kinder. Så snart vi øjner muligheden er vi klar til en gentagelse. 20 mennesker mødte frem med højst 1½ døgns forvarsel - ganske flot. Få dage senere smeltede sneen...
 

DM-ugen uge 5, 2015

En stor del af klubben deltog i DM-ugen på Kvitåvatn, Gaustablikk i Norge. Jeg har ikke styr på det samlede medalje-udbytte. Men det var ganske stort.
Formanden, Mikael, tog fredag "rigtigt sølv" i sprintstafet med Peter, og i lørdagens maratondisciplin tog Mikael igen sølv i det samlede DM. Tillykke! Peter havde færten af bronze, men blev slået af en af de gamle ræve. En del af eliten var væk pga. en blanding af sygdom og forberedelser til VM. Men DM-medaljer er alligevel flot. Anne (og familie) var nede med sygdom, og det blev ikke til et rigtigt forsvar af sidste års DM-guld på den lange distance.
Samværet og ski-entusiasmen under DM-ugen er smittende og dejlig. Mikael har meldt sig i inderkredsen til næste års DM-uge.
 

Åbne Rold Skov Skimesterskaber 2015

Torsdag d. 22. januar kl. 19.30.

Med kort varsel var vi 18 deltagere til første danske skiløb på sne denne vinter - og også Åbne Rold Skov Skimesterskaber 2015.

Vi fik udnyttet sneen til det yderste, og sporene holdt lige - med lidt iset græs over 20 m. lige efter målet på hver omgang. Reglerne var simple: flest omgange på 60 min + runden færdig - og fri stil, dvs. både skøjteteknik og klassisk stil var tilladt.

Vinder i suveræn stil blev formanden for Rold Skov Skiklub, Mikael Jacobsen. De 3 hurtigste var alle fra Rold Skov Skiklub, Claes Rehn på 2. pladsen, og Heins Rye Madsen på 3. pladsen. Flot vinder i 65+ blev Per Jørgensen, også Rold Skov Skiklub. Og hurtigste dame blev Mette Bod Olesen, Rold Skov Skiklub.

Der var deltagelse af 11 lokale skiløbere, 2 fra Københavns Skiklub, 4 fra Aalborg Skiklub, og en skiløber fra Hadsund.

Vores venner i Århus, Silkeborg, Holstebro mm. har måske ikke helt troet på, at det var muligt at lave et rigtigt sne-skiløb. Men mon ikke de kommer næste gang vi laver skiløb (:-)). Vi håber på flere skiløb senere på sæsonen.

De næste 2 weekender er en del fra klubben til skiløb i Norge, og større arrangementer vil først blive efter dette.

Tak for flot opbakning og et dejligt rigtigt skiløb til alle.

Mange hilsener

Mikkel, Mikael og Peter

RESULTATER Åbne Rold Skov Skimesterskaber 22. jan. 2015:

Resultat Navn Klub Omgange Tid Klasse Distance  
1 Mikael Jacobsen Rold Skov Skiklub 14 00.59.50 H 20,30 km
2 Claes Rehn Rold Skov Skiklub 14 01.02.36 H 20,30 km
3 Heins Rye Madsen Rold Skov Skiklub 14 01.04.04 H 20,30 km
4 Tom Arleth Københavns Skiklub 13 01.00.27 H 18,85 km
5 Peter Bystrup Rold Skov Skiklub 13 01.03.10 H 18,85 km
6 Mikkel Lybæch Rold Skov Skiklub 12 01.05.25 H 17,40 km
7 Anders Toft Christiansen Hadsund Roklub 11 01.02.50 H 15,95 km
8 David Graae Aalborg Skiklub 11 01.05.30 H 15,95 km
9 Thomas Balslev Rold Skov Skiklub 10 01.03.00 H 14,50 km
10 Poul Bod Olesen Rold Skov Skiklub 10 01.06.00 H 14,50 km
11 Ole K. Andersen Rold Skov Skiklub 10 01.07.00 H 14,50 km
12 Knud Hviid Jensen Rold Skov Skiklub 9 01.04.00 H 13,05 km
13 Per Jørgensen nr. 1 i 65+ Rold Skov Skiklub 9 01.06.50 65+ 13,05 km
14 Mette Bod Olesen, nr. 1 i D Rold Skov Skiklub 8 01.02.40 D 11,60 km
15 Jesper Koldsø Aalborg Skiklub 7 01.04.00 H 10,15 km
16 Thomas Kold Aalborg Skiklub 7 01.06.00 H 10,15 km
17 Julie Arleth, nr. 2 i D Københavns Skiklub 7 01.07.00 D 10,15 km
18 John Kold Aalborg Skiklub 6 01.05.00 H 8,70 km

 

Åbne Rold Skov Skimesterskaber 2015

 

Søndag d. 4. januar 2015 kl. 10.00

Solskin og bakker, både opad og nedad. 38 deltagere til årets første jyske rulleskiløb - når nu vi ikke har sne til rigtigt skiløb.
 
Formanden som suveren vinder - flot. Men alle gjorde det flot. Børnene på rulleskøjter i timevis - hold da op - 32 km til vinderen Sarah! Alle fik sol i hovedet og vind på næsen. Og ingen uheld! Stævnelægen måtte selv klare sine vabler i hænderne:-)
Syvogtyve tilmeldte på forhånd, og 11 eftertilmeldinger på dagen. Vi er meget glade for det flotte fremmøde. En stor tak til alle jer, der kom fra nær og ikke mindst fjern.
Og en KÆMPE tak til alle de frivillige, der gad at bruge mange timer på arrangementet - Mikkel, Hanne, Ole, Ralph, Thomas, Peter - undskyld, hvis jeg glemt nogen. Tak til alle.
 
Tak til Nordic Sport for numre og præmier. Og til Sportshotel Rebild Bakker for den flotte hovedpræmie ved lodtrækningen.
 
Her er et link til RESULTATLISTEN - brug søgefeltet i øvre venstre hjørne for de enkelte klasser. 
 
Thomas B har lagt billeder på nettet - følg DETTE LINK.
 
Følg med her på siden når vi igen arrangerer skiløb. Vi ses - forhåbentlig på rigtige ski senere på vinteren.
 
Mvh Peter og Mikael og alle de andre fra Rold Skov Skiklub.

 

Søndag d. 16. november 2014 kl. 13: Børne- og ungdomssamling

Vi gik sammen på skiruten bag skolen. På ryddede ruten for små buske og træer i kanten. Og fik sjov motion med løbe-hockey på multibanen før varm kakao mm. hos Peter. 

Mvh Mikkel L og Peter B
 
 

Klargøring af skiruten i Rold Skov, søndag d. 9. november 2014 kl. 10

Rold Skov Skilaug og Rold Skov Skiklub og Naturstyrelsen Himmerland holdt en fin søndag i skoven med klargøring af skiløjpen. Forholdene er meget, meget gode. Vi venter nogenlunde tålmodigt på vinterens komme.

Se skiruten på www.roldskovskilaug.dk

 

Møde mandag d. 20. oktober 2014 kl. 20

Referat fra møde hos Mikael, formanden, mandag d. 20. oktober 2014 kl. 20.

Tilstede: Mikael (formand), Anne, Thomas, Hanne m. Signe, Poul, Peter, Knud, Jane. 

Vasa-testløb: Rulleskiløb søndag d. 4. januar kl. 10-13, ruten ca. 10-15 km., flest runder fuldført, efter 3 timer må man ikke starte på en ny runde. Vi annoncerer/ reklamerer lidt bredere og i god tid. P.t. tænker vi en rute som sidste år, men ikke fastlagt endnu. Mikael melder ud til div. facebook-fora og rulleski-listen, Peter lægger på hjemmesiden.

Ungdoms- og børnelegedage søndag d. 16. november og søndag d. 14. december. Peter og Hanne er tovholdere. Børn i alle aldre inkl. ungdom er velkomne. Vi lege-træner, starter med rulleskøjte-hockey på multibanen ved ungdomshuset i Skørping. Nærmere invitation følger på hjemmesidens forum.

Fællestur i skøjtehallen søndag d. 30. november kl. 10. Børn og voksne. Åbningstid 10-14, gerne madpakke med.

Knud undersøger muligheden for en klubtime med rigtig ishockey med låne-udstyr mv., børn og voksne. Vi klapper næsten på forhånd, og håber det lykkes. Knud melder ind.

Fællestræning:

Fra nu og til skisæsonen er ovre - eller der er skiføre.

Torsdage a

Nyheder fra Rold Skov Skiklub februar 2013:

Nyt om klubtøj, Skørping Skistadion, Holmenkol-marsjen, Oslo, fælles børneski.

Klub-vesten er kommet og kan afhentes hos Peter på Mosskovvej 11A i Skørping. Der er kun produceret efter bestilling - I ved nok hvem der mangler at hente. Prisen blev lidt dyrere end ventet, ingen får opkrævning før bestyrelsen har holdt møde i uge 9, herefter mail om betaling (kr. 500 forventes). Den er i øvrigt super-lækker. Er afprøvet til efterhånden mange skiløb :-)

Og så har vi fået 50 flotte lyse-grønne huer, 30 i voksen-størrelse og 20 i mindre børnestørrelse. Klublogo i panden. Mikael har dog valgt en børnestørrelse til sit hoved :-). Favør-pris kr. 70 pr. uge. Et fund til prisen. Hentes hos Peter. Mail om betalings-overførsel følger fra kasseren. Kom bare og hent nogle flotte huer.

Vi har været i vælten i Rebild Kommune vedrørende skiløb på "Skørping Skistadion" = banerne ved Skørpinghallen. Der er nu indgået den vigtige aftale, at vi får lov at trække spor og stå på ski på Skistadion også fremover. Vi lover samtidig kommunen og baneplejens personale at undgå spor-kørsel og andet skiløb på den midterste bane, "opvisningsbanen", hvor bl.a. U21 fodbold-landsholdet jo kommer flere gange årligt til træningssamlinger. Og sporkørsel må fremover ikke krydse midten af fodboldbanerne, men foregå i kanten af banerne. Naturstyrelsen og både vi i Rold Skov Skiklub, og andre interesserede i Rold Skov Skilaug har alle interesse i muligheden for ski og skiløb på stadion-området, og vi vil overholde denne præcisering og opstramning af aftalen.

Efter DM i uge 5 på Gaustablik / Kvitåvatn (måske kommer snart en reportage) har Poul, Steen, Thomas og Peter samt Anne været til Oslo Skimaraton, Holmenkol-marsjen, lørdag d. 9. februar. Et rigtigt flot skiløb, som er nemt at komme til med en enkelt fridag og hjemme lørdag nat. Tak for super tur. Oplagt til en endnu større klub-tur næste år?

Og så har vi i klubben købt 10 par brugte børne-ski, vist alle gamle træ-ski. Med NN (75 mm) binding. Tilhørende skisko i børnestørrelser fra 30 - 37. De har kostet en slik brugte på Kvitåvatn, og vi kan bruge dem til kommende børne-arrangementer mm. Står p.t. hos Peter. De er købt for at blive brugt.
 
Det var et lille nyhedsbrev fra web-masteren. Mange hilsner Peter B
P.S. stof til hjemmesiden, også billeder, modtages gerne.

 

"Brændeskovs-løbet 2013" torsdag d. 24. januar kl. 19, Jyllands første skiløb i fri stil.

Rold Skov Skiklub var arrangører af sæsonens 2. skilløb, og samtidig Jyllands første langrends-skiløb i fri stil Det blev afholdt torsdag d. 24. januar kl. 19 med udgangspunkt i Skistadion ved Skørpinhallen - midt i Rold Skov.
 
Deltagerlisten var mangfoldig. Vi var 40 deltagere - én deltager fra Københavns Skiklub, og ellers deltagere fra Vejle over Århus, Ebeltoft, Viborg, Holstebro, Aalborg og Vendsyssel. Og et dejligt samlingspunkt for den arrangerende Rold Skov Skiklub, som havde 11 skiløbere til start. I nye klub-veste, som blev færdige i tekstil-trykkeriet samme morgen.
 
Løjpen var præpareret fantastisk til skøjteteknik, og også de af os, som forsøgte at følge med i "klassisk stil" havde gode forhold.
 
"Brændeskovs-løbet 2013" blev løbet på en 2,3 km. rundstrækning, som skulle køres 7 omgange af hurtigste løber. Efter vinderens målgang blev de efterfølgende taget i mål, uanset antallet af fuldførte omgange.
 
Vinder - for 2. gang i et skiløb i Rold Skov - blev Holstebro-skiløberen Nikolaj Kolte, som ligesom en stor del af de øvrige skiløbere brugte aftenen på at teste formen før næste uges Danmarksmesterskaber i langrends-skiløb i Norge.
 
Gad vide, om vi snart bliver så sne-sikre i Rold Skov at vi kan planlægge et kommende DM på dansk grund :-) ?
 
Til DM i Norge i næste uge deltager også de lokale hurtig-løbere, som spurtede over målstregen i en hård fight om 2. pladsen, 1½ minut efter vinderen Kolte. Vinder af det lokale opgør, og dermed løbets 2. plads, gik til Mikael Jakobsen foran Heinz Rye Madsen, begge Rold Skov Skiklub.
 
Dameklassen blev vundet af Anne Rye Madsen fra Rold Skov Skiklub, ungdomsklassen af Magnus Nielsen fra Ebeltoft Skiklub, og senior (60+) blev vundet af Rolf Duedal, også Ebeltoft Skiklub.
 
Efter løbet var der samling og varme drikke i Skørpinghallens cafeteria med præmieoverrækkelse. Tak til præmiesponsor Sportigan, Støvring.
 
Det er 4. år i træk, at Rold Skov Skiklub arrangerer skiløb, og 2. sæson, hvor det er blevet til også nr. 2 skiløb i samme sæson. Men det er første gang - og måske endda første gang i Danmark (?) - at vi har afholdt langrends-skiløb i fri stil. 
 
Naturstyrelsen Himmerland gives en stor tak for det store arbejde med at lave skiløjper i Rold Skov, og særligt, at de stiller op til at præparere særligt til skiløb i Rold Skov!
 
Vi ses en anden gang til flere skiløb i Rold Skov. TAK for en god aften på Skørping Skistadion!
 
Sportigan - præmiesponsor

RESULTATER

 
navn klub klasse omgange         tid placering
UNGDOM:          
Magnus Nielsen Ebeltoft Skiklub U 6 01:01:32 1
Kristian Sunde Ebeltoft Skiklub U 5 01:06:02 2
Signe Juul Ebeltoft Skiklub U 4 01:01:18 3
Rune Mangor Rold Skov Skiklub U 4 01:02:13 4
Laura Nielsen Ebeltoft Skiklub U 3 00:59:38 5
Brian Bonde Ebeltoft Skiklub U 3 01:16:08 6
Marius Fløe Thomsen Skødstrup U 3 01:18:48 7
Ditlev H. Pedersen Aalborg Skiklub U 1   8
DAMER:          
Anne Rye Madsen Rold Skov Skiklub D 6 01:00:58 1
Lotte Møller Rold Skov MTB D 3 00:59:27 2
Mette Marcussen Aalborg Skiklub D 1   3
Louise Andreassen Kano- og kajakklubben Limfjorden D 1   4
HERRER:          
Nikolaj Kolte Holstebro Skiklub H 7 00:56:32 1
Mikael Jakobsen Rold Skov Skiklub H 7 00:58:03 2
Heinz Rye Madsen Rold Skov Skiklub H 7 00:58:03 3
Tom Arleth Københavns Skiklub H 7 00:58:18 4
Claes Rehn Rold Skov Skiklub H 7 01:02:12 5
Peter Bystrup Rold Skov Skiklub H 7 01:04:00 6
Leif Nielsen Ebeltoft Skiklub H 7 01:04:28 7
Niels Voldbæk Løgstør H 6 00:57:52 8
Jan Fogh Vejle Skiklub H 6 00:58:48 9
Helge Andreassen Kano- og kajakklubben Limfjorden H 6 00:58:59 10
Poul Olesen Rold Skov Skiklub H 6 00:59:13 11
Anders Buhl Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg H 6 01:00:40 12
Mikkel Lybæch Rold Skov Skiklub H 6 01:00:50 13
Kay Arne Aarset Rold Skov Skiklub H 6 01:04:15 14
Thomas Balslev Rold Skov Skiklub H 6 01:07:48 15
Kasper Ulriksen Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg H 6 01:08:16 16
Nicolai Madsen Århus Ski- og Vildmandsklub H 6 01:08:56 17
Ole Kæsler Andersen Skørping H 5 00:57:29 18
Peter Ravn Århus H 5 00:57:58 19
Carsten Helmuth Pedersen Aalborg Skiklub H 4 01:01:25 20
Anders Holm Jørgensen Århus Ski- og Vildmandsklub H 4 01:03:32 21
Sebastian Frische Aalborg H 4 uft 22
Mads Thomsen Skødstrup H 3 01:18:49 23
Mads Lynge Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg H 3 uft 24
Johnny Laursen Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg H 1 uft 25
SENIOR +60:          
Rolf Duedal Ebeltoft Skiklub S 6 00:58:53 1
Finn Hørup Nielsen OK Vendelboerne S 5 00:57:00 2
Per Jørgensen Rold Skov Skiklub S 5 01:03:37 3
Vores logo
 
Med venlig hilsen
Løbsudvalget, Rold Skov Skiklub
/Mikael og Peter
 

"Ski-sjov i Rold Skov" - lørdag d. 19. januar

Rold Skov Skiklub var værter for ca. 60 langrends-entusiaster lørdag d. 19. januar på "Skørping Skistadion!!". I skulle have set os, da vi hoppede rundt med hinanden i hænderne i én stor rundkreds - og med ski på!
 
Vi havde fantastiske forhold med 25 cm. frostsne, og dejligt varmende vintersol. Selv om vi i ca. halvanden time ellers selv sørgede for at holde varmen :-).
 
Vi holdt fælles ski-opvarmning, som var meget mere, end bare det. Teknik, balance og opvarmning blev leget ind med sjove fælleslege i lidt over den planlagte tid - før egentlig skiinstruktion løb af stabelen med klubbens formand Mikael. Samtidig underholdt MANGE børn instruktørerne Lasse og Peter i 2-3 hold i næsten en time. Med fuld knald på slalomkørsel, sving, tempolege, skifodbold og skihockey. Det var ski' sjov. Og en masse glade børn og voksne.
Tak for en god eftermiddag med ski-sjov på Skistadion i Skørping - midt i Rold Skov.
 
Mange hilsner fra 
Lasse, Mikael og Peter fra skiklubben.
 

Pandelampe-skitur torsdag d. 17. jan. kl. 20.00

Fra Skørping Skoles parkeringsplads. Arrangementet er gratis og åbent for alle. Vi mødes kl. 20 og starter med opvarmning og introduktion i 10 minutter. Herefter glider vi ud i Rold Nørreskov, først i fælles flok, og ellers med opsamling undervejs. Vi deler op i grupper, når vi holder samling ved søen ved Rebild Kirkevej. Nogle vil måske ad Blåkilderunden, andre Vedstedrunden, og andre vil måske nyde medbragt kaffe i den lyse natte-skov. Der er nymåne, og hvis der er skyfrit kører vi en del af løjpen uden lys. Det bliver en super oplevelse.
Afslutning kl. 21.30.
Alle er velkomne.
Mvh Peter Bystrup
Rold Skov Skiklub

Skileg onsdag d. 16. januar kl. 16 ved hallen

Så er der sne igen, og vi mødes kl. 16. Følg med her på siden.Løbsudvalget (Mikael og Peter)

December 2012:

Som i drømme og med brug af en stor magisk tryllestav har vi haft en god start på en sne-vinter og har kunnet stå på ski flere uger allerede i december! Der har været 2 indslag i TV fra december-skiløb: http://www.tv2nord.dk/arkiv/2012/12/13?video_id=38370&autoplay=1 http://www.tv2nord.dk/arkiv/2012/12/16?video_id=38404&autoplay=1(gå frem til minut 23) 

Vedsted-runden 2012.

VI VIDSTE GODT at det blev tøvejr. Men heldigvis fik vi også ret i, at det sagtens kunne lade sig gøre at køre et godt skiløb i tøvejr, selv efter en nat med 10 cm. ny tøsne. Vedstedrunden 2012, som også var de åbne Rold Skov Ski-mesterskaber blev gennemført i ganske gode spor lørdag d. 15. december kl. 10. TV2 Nord udgjorde en stor del af tilskuerskaren, og lavede optagelser under hele løbet. Se indslaget søndag kl. 19.30 på TV2 Nord. En time før starten kl. 10 kunne man i radioen stadig høre: "Nordjyllands Politi fraråder al unødig udkørsel". TV2 Nord fortalte om 2 lastbiler på tværs på deres vej mod Skørping. Og flere tilmeldte valgte da også at opgive at komme til start. Og vi VED godt, at mange potentielle deltagere i øvrigt har været afskrækket af det varslede tøvejr. Men I skulle have været der! Det blev et super skiløb i udmærket sne. Der var således en lille flok på 15 skiløbere til start. Med godt humør! Der blev delt rundt af den nødvendige "universal-klister" før start. Og med denne fæste under midten af skiene var forholdene overraskende gode. Dagens hurtigste ski havde Peter Bystrup, som henviste den forsvarende mester, Mikael Jacobsen til 2. pladsen. Og Poul Olesen blev en flot nr. 3. Det var således et rent klubopgør blandt de 3 trænings-kammerater.Børneklassen blev vundet af Sara Jacobsen, Lotte Møller vandt dameklassen, og Per Jørgensen vandt senior (60+). Den arrangerende klub, Rold Skov Skiklub, takker for en god formiddag med masser af sne, og bedre spor end vi havde turdet håbe. N.B. Næste skiløb planlægges til 2. juledag, onsdag d. 26. december. Børneløb i ca. 20 min. fra kl. 10, og åbent skiløb for alle fra kl. 10.30. Nærmere info følger - kig ind på hjemmesiden www.roldskovskiklub.dk 
navn klub klasse omgange tid placering samlet
Peter Bystrup Rold Skov Skiklub H 5 1.17 1 vinder herre
Mikael Jakobsen Rold Skov Skiklub H 5 1.19 2  
Poul Olesen Rold Skov Skiklub H 5 1.27.20 3  
Søren Simonsen Aalborg Skiklub H 4 1.16.59 4  
Michael Schultz Aalborg Skiklub H 4 1.17 5  
Mikkel Lybech Rold Skov Skiklub H 4 1.18 6  
Thomas Balslev Rold Skov Skiklub H 4 1.19 7  
Per Jørgensen Rold Skov Skiklub 60+ 4 1.20 8 vinder 60+
Thomas Rødtnes Team Glide H 4 1.22 9  
Brian Ingvardsen Rold Skov Skiklub H 4 1.26 10  
Carsten Helmuth Pedersen Aalborg Skiklub H 4 1.27 11  
Lotte Møller Rebild D 3 1.16 12 vinder dame
Jane Mathiasen Rold Skov Skiklub D 3 1.30 13  
Sara Jocobsen Rold Skov Skiklub U10 2 1.30 14 vinder U10
Tobias Jacobsen Rold Skov Skiklub U10 1 1.30 15  
  ****** 

Pandelampe-ski 10. dec. og 11. dec.

Med skiføre i december er vi priviligerede. Og nyder det i fulde drag.
Skriv på forum, eller kontakt mig, så jeg kan melde ud på hjemmesiden, hvis vi laver små som store arrangementer, fællestræning eller andet.
Der er fællestræning m. pandelamper fra parkeringspladsen ved Skørping Skole:
 • Mandag d. 10. december kl. 19.30
 • Tirsdag d. 11. december kl. 19.30
Arrangementet er åbent for alle, både medlemmer af Rold Skov Skiklub, men også andre interesserede, hvorfor dette også meldes ud via Rold Skov Skilaug.
Vi starter i fælles flok, og efter en opvarmningstur deler vi op med mulighed for fælles samlinger undervejs. Varighed 1½ time.
Arrangør: Peter Bystrup, Rold Skov Skiklub

Søndag d. 25. november 2012

Klubsamling. Vi mødes på Lægehuset i Skørpings parkeringsplads med rulleskøjteleg i børnetempo. Tag-fat og andre lege. Formentlig kører nogle af de voksne en tur på rulleski. Bagefter mødes vi - jeg foreslår stadig en næste etape med løbesko, og måske børnene skal være på cykler - i Peters hus, Mosskovvej 11A. Det kan være en tur eller 3 på børne-MTB-banen, hvor vi prøver at følge børnenes cykeltempo. Til sidst samles vi inde i varmen og spiser fælles frokost. Ved godt vejr bliver der måske bål og skumfiduser.
Emnerne til frokostmødet er:
 • fælles DM-tilmelding
 • tur til skiløb (Oslo?, Wasa?, andre?)
 • klubtøj
 • eventuelt.
 Peter Bystrup

Søndag d. 4. november 2012

Vi holdt hyggelig klub-samling, først i regnvejr og hjul under skoene, siden en tur i skoven med stave, og sidst hyggelig frokostsnak i Skørpinghallen.
Peter Bystrup
N.B.: HUSK Rold Skov Skilaug (som jo er noget andet, men hvor vi alle naturligt er medlemmer), klargøring af skiløjperne i Rold Skov, søndag d. 11. november kl. 10-14, vi mødes på Røverknolden, naturlegepladsen lige øst for Rebild kl. 10.00. Alle er velkomne, og der bliver varm kakao over bål, når vi er færdige.
www.roldskovskilaug.dk

30. september 2012: Rulleski starter.


Så starter fælles søndagstræning på rulleski. Vi mødes hver søndag kl. 10 ved Børnehaven 100-meterskoven ved bygrænsen af Skørping mod Gl. Skørping. Alle er velkomne.
Klubben har ikke rulleski, men du kan prøve at kontakte en fra klubben og høre, om du kan låne/prøve et tur, hvis du ikke har rulleski.
 
Generalforsamling tirsdag d. 8. maj 2012 kl. 19.30 i Skørpinghallens cafeteria.
Formandens beretning

Efter at have talt sammen i krogene i et stykke tid, besluttede en lille gruppe sig for at starte en skiklub i rold skov.

Da vi havde rådspurgt os hos naturstyrelse, skilaug m.fl. for ikke at træde nogen over fødderne, indkaldte vi til stiftende generalforsamling, hvor ca. 20 deltagere besluttede at der var basis for en skiklub, og en bestyrelse blev nedsat.

Efter en del administrative opstartsprocedurer: kontooprettelse, hjemmeside, facebook-profil, optagelse i specialforbund m.m., planlagde og gennemførte vi vores første rulleskiarrangement: Rebild bakkesprint. Vi synes selv det var et super arrangement med over 20 deltagere, trods det lidt rå vejr. Vi fik nogen omtale, men kunne godt have udnytte pr-potentialet lidt bedre…

Så startede vi op med fælles rulleskitræning, hver søndag formiddag. Der stillede altid 3 – 8 deltagere.

En større gruppe deltog i dm på kvitåvatn og høstede en masse medaljer, samt fik skiinstruktion af landsholdsløberne og en masse hyggeligt samvær. Vi var talstærkt repræsenterede i børneklasserne.

Vi havde tre skiløbere med til vasaloppet, åbent spor i sverige, 90 km. Alle gennemførte i fin stil.

Vi havde tre skiløbere med til birkenbeimerrennet i norge, 53 km. Alle gennemførte i fin stil. 

Vi havde to skiløbere med til sesi-låmi i norge, 51 km. Begge gennemførte i fin stil, den ene blev dog overkørt undervejs

Så fik vi gennemført rold skov åbne klubmesterskaber på fodboldbanerne. Stort fremmøde og fine spor trods den forholdsvis ringe snemængde.

Ved flere lejligheder havde vi folk der udtalte sig om langrend og skiklubben, i radioen og de skrevne medier.

Derudover har vi søgt og modtaget 5.000.- kr. i støtte fra Sparekassen Himmerland, til indkøb af rulleskiudstyr.

Vi har også fået 5.000.- kr. i støtte fra Giant24fonden, til indkøb af børneski m.m. til en bytte-/udlejningspulje. Pt. Mangler vi at få søgt kommunen om 10.000.- kr. fra anlægspuljen, til indkøb af rulleskiudstyr.

Og nu, mine damer og herrer, afholder vi så, med nogen forsinkelse, vores første ordinære generalforsamling efter en god første langrendssæson….

Med skihilsen formanden i Rold Skov Skiklub,

maj 2012

Mikael Jacobsen.


Referat fra 1. ordninære generalforsamling:

Af økonomiske årsager har vi ment, at det var godt nok, at undlade annoncering i lokalt blad og i stedet erstatte med en direkte mail til samtlige registrerede medlemmer med 14 dages varsel. Vi er desuden blevet enige om en anden dato end den 1. april, som vedtægterne ellers foreskriver.

Dagsorden ifølge vedtægter:

valg af dirigent Anne Rye

referent Peter Bystrup

formandens beretning og dens godkendelse Fin beretning fra Mikael om klubben og aktiviteter, egne arrangementer, medlemmernes deltagelse i flere store skiløb, og om flere donationer til udstyr i klubben til rulleski og skiudstyr. Kr. 5000 fra Sparekassen Himmerland, samt 5000 kr. fra Giant 24 fonden.

Det reviderede regnskab og dets godkendelse. Fint lille regnskab, vi har endnu ikke haft store udgifter, specielt fordi vi ikke har afleveret penge til Danmarks Skiforbund for medlemsskab eller for medlemsbladet. Det skyldes problemer hos Danmarks Skiforbunds elektroniske registrering. Vi får snart udgifter til medlemsskab i forbundet, samt for modtagelse af skibladet.

Beretning fra diverse udvalg, Peter fra hjemmesiden, Mikael fra rulleskitræning, Peter lægger på hjemmesiden om rulleski, skiløbsudvalg

indkomne forslag:

Nedsættelse af div. udvalg

medieudvalg (kontakten til medierne, så info kommer til de rigtige): Kristian Helmer

ansøgning af midler (til udstyr, specielt gøre det nemmere for børnefamilier): fælles ansvar

udstyrsbank, indtil videre hos Mikael

koordination af fællestræning og børnetræning: fælles ansvar

løbs- og arrangementskoordinering, Peter, Poul og Thomas er med i selvbestaltet løbsgruppe - få dages sne og så et hurtigt skiløb!

Vedtægtsændring mht. generalforsamling, punkt 7: ordinær generalforsamling afholdes efter skisæsonen og før sommerferien, og indkaldes pr. mail og via hjemmesiden. Vedtaget.

Logo, Sannie fører konkurrencen, træ og skiløber

valg af medlemmer til bestyrelse og 2 suppleanter til denne, ingen går ud, ingen nye i bestyrelsen.

valg af revisor og 1 suppleant: Poul revisor, og Laura suppleant.

Evt.

Klubeftermiddag lørdag i uge 43 27/10 kl. 14, med skibytte og skibilleder

ikke klubaften i september, men liv på forum fra september i forbindelse med

vi holdt en runde med interesses-tilkendegivelser

Shannie og Peter står fra 1. weekend i oktober én gang om måneden for børnetræning

Peter og Poul kigger videre på lysegrønne veste

logokonkurrence, 2 flasker rødvin og en deadline.

På bestyrelsens vegne

Mvh formanden, Mikael Jacobsen.

Referent Peter Bystrup

Åbne Rold Skov Skimesterskaber 2012
Lørdag d. 11. februar 2012 på "Skørping Skistadion" ved Skørping Idrætscenter.
Vi startede med en times ski-instruktion fra kl. 12. Mange interesserede var mødt frem og fik instruktion af 2 af klubbens dygtige instruktører. Samtidig fik en stor del af klubbens egne børn leget skilege inden frokost indenfor før selve skiløbet.
27 skikløbere stillede til start i 3 startklasser. Omgangslængden blev GPS-tracket af Poul til 1.448 meter.
Børn op til 14 år (inkl.) startede kl. 14.00:
0-9 år (inkl.): 5 børn kørte 1 omgang, 1,45 km.
10-14 år: 2 børn, 2 omgange, 2,9 km.
Navn Klub Sluttid
1 B1 Sara Tange Jacobsen Rold Skov Skiklub 00:10:02
2 B1 Ulrik Kjærgaard Rebild 00:11:54
3 B1 Johan Bystrup Rold Skov Skiklub 00:12:27
4 B1 Tobias Tange Jacobsen Rold Skov Skiklub 00:15:48
5 B1 Ida Rye Madsen Rold Skov Skiklub 00:16:02
Sluttid
1 B2 Anna Bystrup Rold Skov Skiklub 00:07:40 00:15:43
2 B2 Johanne Kjærgaard Rebild 00:08:39 00:17:40
Dameklassen startede herefter:
Damer (15-99 år): 6 deltagere, 5 omgange, 7,240 km.
Navn Klub Omgang Sluttid
1 Anne Rye Madsen Rold Skov Skiklub 05:33 11:26 17:22 23:15 29:05
2 Laura Balslev Rold Skov Skiklub 06:11 12:50 19:01 25:17 31:29
3 Sannie Jacobsen Rold Skov Skiklub 06:02 12:35 19:05 25:48 32:27
4 Jane Mathiasen Rold Skov Skiklub 06:08 12:39 19:13 25:54 32:43
5 Marianne Kjeldsen Rold Skov Skiklub 07:51 15:50 23:54 32:08 40:55
6 Helle Bach Torsted 08:28 17:14 26:06 35:42 45:12
Herreklassen startede lige efter damerne:
Herrer (15-99 år): 14 deltagere, 10 omgange, 14,48 km.
Navn Klub Omgang 2 3 4 5
1 Mikael Jacobsen Rold Skov Skiklub 04:59 09:40 14:20 18:58 23:37
2 Peter Bystrup Rold Skov Skiklub 05:02 09:53 ? 19:47 24:50
3 Heins Rye Madsen Rold Skov Skiklub 05:15 10:52 16:36 22:24 28:11
4 Poul Olesen Rold Skov Skiklub 05:54 11:35 17:24 23:23 29:31
5 Helge Andreassen Kajakklubben Limfjorden 05:22 11:15 17:14 23:16 29:28
6 Thomas Balslev Rold Skov Skiklub 05:52 11:57 18:18 ? 31:18
7 Henrik Madsen Rold Skov Skiklub 05:50 12:16 18:48 25:29 32:07
8 Poul Jensen Vester Hassing ? ? 19:41 26:19 32:46
9 Kaj Lykkegaard Hobro Skiklub 07:15 14:18 21:25 28:50 36:09
10 Kjeld Betzer Hyldebjerg 07:06 14:23 21:50 29:23 37:11
11 Per Jørgensen Rold Skov Skiklub 07:08 14:49 22:56 31:15 39:41
12 Dieter Kreyscher Aars Trim og Motion 08:14 16:44 25:19 34:12 43:02
13 Søren Kjærgaard Rebild 08:01 16:33 25:15 34:07 43:18
14 Bent Jensen Vester Hassing 09:36 19:08 28:45 38:30 48:14
Navn 6 7 8 9 Sluttid
1 Mikael Jacobsen 28:21 00:33:15 00:38:01 00:42:55 00:47:39
2 Peter Bystrup 29:51 00:34:57 00:40:00 00:45:04 00:50:06
3 Heins Rye Madsen 33:55 00:39:49 00:45:47 00:51:48 00:57:41
4 Poul Olesen 35:34 00:41:32 00:47:32 00:53:54 01:00:07
5 Helge Andreassen 35:43 00:42:11 00:48:38 00:55:04 01:01:42
6 Thomas Balslev 37:57 00:44:30 00:51:16 00:57:54 01:04:39
7 Henrik Madsen 38:40 00:45:16 00:51:55 00:58:39 01:05:10
8 Poul Jensen 39:36 00:46:28 00:53:19 01:00:44 01:07:44
9 Kaj Lykkegaard 43:47 00:51:29 00:59:19 01:07:24 01:15:26
10 Kjeld Betzer 45:01 00:52:57 01:01:00 01:08:52 01:16:40
11 Per Jørgensen 48:11 00:56:22 01:04:32 01:12:59 01:21:23
12 Dieter Kreyscher 52:09 01:01:29 01:11:00 01:20:33 01:30:20
13 Søren Kjærgaard 52:29 01:02:01 01:11:57 01:21:19
14 Bent Jensen 58:14 01:08:21 01:19:10
Tak for en god dag med skiløb i Skørping - for 3. år i træk!
/Peter:-)
**********************************
Fire familier fra klubben deltog i uge 5 til DM i langrend i Norge, Kvitåvatn ved Gaustablik. Klubben har fået mange medaljer med hjem - reportage følger.
Foreløbigt tre skal køre Wasa (åbne spor) i Sverige, og tre andre fra klubben deltager i Birkebeineren ved Lillehammer i Norge.

**********************************
 
Wasalop-test på rulleski
 
Lørdag d. 10. december kørte vi på den nedlagte jernbane fra Bælum til Hadsund og retur. Vi fik kørt 30 km. i godt tempo.
 
**********************************
Søndag d. 4. december 2011 afholdt vi "Rebild Bakkesprint"
som vi kaldte: Uofficielle Danmarksmesterskaber i uphill rulleski:-). Næste år gør vi det officielt og forbedrer afviklingen med erfaringer fra dagen.
Enogtyve skiløbere havde trodset den kolde blæst fra vest - som dog også gav medvind op ad Rebildbakken.
 
Formaterne har drillet lidt, jeg håber I bærer over med mig.. 
 
 fornavn efternavn klassisk rulleski heat - placering klassisk rulleski - finaletid Skøjterulleski - heat - placering skøjteski - finaletid inliners/1 heat - finaletid

morten Andersen 1

Troels Jacobsen 1

Anders Jessen 2

Per Jørgensen 2 1. heat - 2. heat

Kay Arne Aarset 1 heat - 1. plads 6.47

Michael Bramsen 1 heat - 2. plads 6.33

Mikael Jacobsen 2 heat - 1. plads 5.23 2. heat - 1. plads 4.36

Carsten Petersen 2 heat - 2. plads 2 heat - 3. plads

Kasper Lyberth 3 heat 2 heat - 4. plads

Kristian Helmer 3 heat

Peter Bystrup 3 heat - 1. plads 5.26

Niels Lyberth 3 heat - 2. plads 2. heat - 2. plads 6.00 1

Mette Hawck 4 heat

michael Schultz 4 heat 1 - 6.24 min

Søren Simonsen 4 heat - 1. plads 2. heat

Birthe Wolff 4 heat - 2. plads

Hanne Pahuus 1

Lars Birch 1. heat

matias Nordal 1 - 8.36 min

Michael Antonsen 1. heat - 1. plads 4.48 1 - 5.19 min

poul Olesen 1. heat - 2. plads 5.37 1 - 6.16 min

 

Ældste deltager var 64 år

Yngste deltager var 8 år

Deltagere fra Aalborg, Randers, Hobro, Skanderborg og Rold Skov Skiklub, samt NIM

3 kvinder deltog og dermed 18 mænd - flere i to forskellige konkurrencer

Der blev løbet 4 indledende heats i klassisk rulleksi, to i skøjterulleskiklassen og et samlet heat for inliners

**********************************